Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


Lussekatt


katten leker glatt
ibland julgranspynt och bak
prövar mattes lugn




Bunden vers (Haiku) av majola VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-10 04:45



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En riktig lussekatt alltså!
2018-12-10

    ej medlem längre
Katter bidrar förvisso till julstämningen!
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP