Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


DecemberHaiku (tävlingsbidrag)

 

Folket står som

frusna pingviner på

 

avlövad perrong

 

 

Istappen växer 


släpper sin droppe över 
smältande snö

 

 

Blev påtagligt pigg

av stormens yrande snö

gamle lapphunden

 

 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-12-10 09:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Den första haikun är fyndig bildrik och rolig
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP