Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


December

Tidevarvs gränsland
Mörkren omkring tycks tätna
Vem kommer med ljus?




Bunden vers (Haiku) av Mia Popiana
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-10 09:20



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Lucia
2018-12-12

  Lars Hedlin
bra och djup
2018-12-11

  Lottie Ålhed VIP
Öppen fråga Vackert!
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana