Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanans makt

Vanans makt
är inget abstrakt
Mer som ett
livstidskontrakt
Ens bana
kan man ana,
inte helt olik
en berg och dal
bana
Där människans
liv,
är dess enda
ledmotiv






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-10 10:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, vanans makt är stor
även om man vill bli fri
är svårt att ta sig ur dess starka klor.
2018-12-10

  Fulbergarn
Och så svårt att bryta, även om det är önskvärt,

snyggt rimmat
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP