Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
decemberhaiku


Stilla snö?

I väntans tider

Stressen förtar längtans frid

Snön faller stilla




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-10 10:26



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Många aspekter, bra haiku
2018-12-11

  Lars Hedlin
Väldigt bra!
2018-12-11

    Dan Myrbeck
Mycket bra skildrat!

Bra kontrast mellan rad 2 och 3.

Lycka till i tävlingen!
2018-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om tiden som är!
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP