Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djur under soffan och chokladbitar i fickan

Snögubbar har träskelett under kroppen

Den tiden är över nu
Den tillhör inte mej

Det var kallt
Mina ögon var svarta
För första gången på länge

Jag undrar om du fortfarande vet
Att jag gömt våra djur under soffan
Att jag åt upp chokladbitarna
Du sparade i min ficka

Nu är det is på vattnet
Våra vingar finns ännu kvar
Avtryck i snön
Där vi låg och skrattade

Jag ser dig inte längre
Jag ser dig överallt




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-10 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka