Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leksaksdjur

Rådjuret biter av spindelns ben

När vi vaknar igen

Är världen vit

Ögon blir till glas

Ett suddigt täcke av
Vinglande väggar

När du sovit för lite

Snubblar jag över mina leksaker

Tappar fotografit i golvet
Jag och min bästa vän

Jag lagar henne nån gång

En dag när jag mår bättre


(Tunga steg mot duschen)
(Snöflingor mellan mina tår)




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-10 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka