Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö!

Som jag har längtat.
Den faller ljudlöst till marken.

Tystnaden bryts av traktorn som plogar.
Snö på alla träd, så vackert.

Skrämda småfåglar flyger upp från fågelbordet.
De sitter i trädet och väntar på lugnet.

SNÖ!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-10 11:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du målar en fin vinterbild med dina ord.
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP