Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disharmoni...


I disharmonin
emellan
verklighet och saga
i den trånga passagen
av lösa arabesker
där alla nystan av orimligheter
i en oöverskådlig pantomim
omspunnen av skälvande stämningar
blir till telepatisk tortyr
en ofulländad realism
vars verklighet och proportion
avsiktligt vanställts
av vår egen tankelek
nedtecknad
på hemlighetsfulla biljetter
till ett abstrakt kammarspel
med slutstation i chiffer...
 
Nuet skiftar i tertiär tid och livet blott
en stundlig gäst
I hjärtsäckens serösa hinnor
skriver döden
servitut...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-10 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP