Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett tag är man inte rädd, de..


-Är det så?

-Vad är det som är ditt, frågade den vise.

-Mitt liv, mina intressen, men är det fel?

(De kom närmare mig och jag blev rädd)

-Nu har du berättat hur vi kommer hit..

-Alien?

-Ja.


(-Fast det vet alla som läser här, att ni finns.)


-Vi väljer ut de som vi vill ha.
-Läsare?
-Nej, här är ni trygga..

-De därute., de som jagar., de-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-10 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP