Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland träden

När julens klockor
tonat ut
Och allt det överdådiga
är slut
Kanske vi uti skogen
kan vandra
Och stå bland träden
Helt nära varandra




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-10 12:46



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väl författat.
2018-12-11

  Respons VIP
En fin önskan!
2018-12-10

  Fulbergarn
Jag är helt på din linje.
2018-12-10

  Fulbergarn
Jag är helt på din linje.
2018-12-10

  Marita Ohlquist VIP
I vardagens enkla finns oftast det stora!
Bra skrivet.
2018-12-10

    ej medlem längre
Fin text med korsvisa bilder kring konstruktion, autencitet, avstånd och närmare.
2018-12-10

    Lars Gullberg
Skogen är underskattad. Dit borde alla gå och ladda sina batterier en stund. Fint bildspråk
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP