Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/track/71B1xBSZvwm9ot8sQ9Uv17?si=-4996y9wTR6v42tXgzoY6g


Om

Ett landskap av snö
bakom min rygg
i mina nya, vita lakan

Det blir aldrig tö
spåren finns kvar
ett minne som frusit fast här

Den här stan ser ut som du
Jag ska bli full ikväll
för att då slipper jag ta
allting själv
Den där vyn ser ut som du
Låt den få suddas ut
På en kall, ensam perrong
tänker jag
om...

...jag skulle åka
långt, långt bort
i mina nya kläder

Om
någon gång
jag fann sånt mod
att kunna bränna allt gammalt

Den här stan ser ut som du
Jag ska bli full ikväll
för att då slipper jag ta
allting själv
Den där vyn ser ut som du
Låt den få suddas ut
På en kall, ensam perrong
tänker jag
om...



Låten: https://open.spotify.com/track/71B1xBSZvwm9ot8sQ9Uv17?si=-4996y9wTR6v42tXgzoY6g




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-10 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP