Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oasen

Ibland när lufsar omkring
hemma i min skog så

Hamnar jag för nära floden

Ljudet, bruset och dofterna
Ja själva kraften
Söker sig in genom öronen
förbi hjärnan och dundrar rakt in i mitt hjärta
Där det sedan orsakar obalans
Magen verkar också inblandad på något sätt
För det suger till
Liksom

Plötsligt räcker jag inte till
Vill lyfta över träden
Allting omkring mig verkar så smått

Hur luften sedan går ur mig vid närmsta vattenfall
Minns jag aldrig
Men lugnet brukar infinna sig
På nytt

Kanske går jag hela tiden i en väldig cirkel
Som i den där filmen
Mitt liv
En oas som sträcker sig från floden och bort till öknen
Här går jag och vaktar
som en gammal varg




Fri vers av Aaxel
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-10 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel