Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du också med i tävlingen?

 

 

alla tycker om att tävla

säg inte annat

det var då ett jävla

ljug att påstå annat

 

vem vill inte sola i glansen

att vara bäst

att vifta på svansen

som en travad häst

 

att med dina ord briljera

ditt ego får sig ett skjut

om du andra kan chikanera

skjut en rejäl salut

 

av beröm du aldrig får nog

din självkänsla alltid hungrig är

det är ju ett jäkla knog

att vara populär litterär

 

berömmelsens krona tillfällig är

snart någon annan tar över

talanger det drösar av här

snart de tar över

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-10 16:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En rolig utmaning, att tävla rycker jag.
2018-12-10

  Cikoria Blå VIP
Jag skulle nog gärna vilja testa någon gång.
Man skärper sig lite i tävlingar.

2018-12-10

  Kungskobran VIP
Varför skall det jämt tävlas i allt,
det kan väl vara roligt ändå
2018-12-10

  Bodingen VIP
Jah, på råmm bara, den söm kömmer på andra plass ä förste förlorare
heja heja heja jobba jobba jobba
domarjävel
skådis
krossa
förnedra

och då snackar vi bara schack, betydligt värre på fotbollsmatcher, då kan det låta "usch, fy vad du dribblar"
2018-12-10

  MALVAA VIP
att tävla är,framförallt , för att se och testa sig själv i vilken nivå är man på poesi
2018-12-10

  Fulbergarn
Så är det :)
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP