Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VätteTV sänder en färg per dygn. Bilden får ni föreställa er själva. Byggd av tolv ord för varje gammal nyans....


Genomskinlig [Lucka 10]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur trär

 

molnet ramarna

 

omkring luften?!?!

 

 

 

 

 

Drömde drog

 

plast-etui över

 

någons garderobsinnehåll

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-10 17:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaså en genomskinlig mitt i färgrikedomen. Gillar det filosofiska om molnen. Bra!
2018-12-11

  TrollTörnTrappan VIP
Tänkvärd tolkning, tack! ...tror att du träffar huvudet på slipsen, kärnan i kjolen, eller hur man nu säger ;-) Påklädas är precis vad kläderna görs här. Detta "dubbla lager" kan säkert vara för att dölja?!? - varför inte personligheten ja, de drag som annars brukar syfta till att visa vem man är. Däremot ser jag det som troligare (i det här dröm-fallet) att det vore någon annans personlighet jag vill hålla mig omedveten om - än min egen inför andra. Kanske för att låta bli att störa mig på personen ifråga, eller för att undgå att fästa mig alltför nära vid densamma?? Må vara någon levande eller död - kan se flera kandidater - vet inte vem mest...
2018-12-11

  Gunwale VIP
Jag tänker mig att om kläder låter sig påklädas är det för att de INTE vill visa upp sin personlighet, och då passar det ju med nåt plastigt etui.
Molnet trevar väl i blindo - säkert det enda rätta ...
2018-12-11

  TrollTörnTrappan VIP
Jodutack, nästan osynlig är mitt-i-prick... Kamouflagemönstret från förra luckan tycks ha givit effekt ;-)

...i drömmen dock var det inga glättiga folie-remsor, utan antingen någon sorts lik-säck(?!?) eller ett fodral med dragkedja (som liknar det vi har krocket-klubbor i). Kanske snarast ett sådant hölje som kan hänga i gamla garderober eller på kemtvättar - fast det här låg ned i sängen... där jag hade i uppdrag att tänja hörnen omkring den halvt obekantes klädpersedel-samling, så att inget stack utanför....
2018-12-10

  Nanna X
Haha nästan en osynlig lucka! Fast hade varit synd att missa - verkligheten inpackad i Glad Pack...
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP