Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meddelande till en gammal vän

Anders, jag borde vid det här laget och efter allt som hänt, vara död och begraven.
Men någonting har alltid hindrat mig från att hoppa av livet... Jag är inlagd på rättspsyk. Ligger i min säng och önskar att den och den hörde av sig. Nobody knows you when you're down and out. Men jag är inte nere och ute, jag är alldeles för envis och stark för att bli utslagen.
Om du hade varit inlagd på rättspsyk, så kan jag inte veta om jag skulle ha hört av mig till dig... Jag lever för att skriva, för jag är jävligt bra på det när jag är i form. En god medmänniska är jag också, och det kommer jag att bevisa den tid jag har kvar i livet.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-10 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP