Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller Andra bullrar


Andra bullar

 

Polly fyller fyra år
å
ren går, det vet varenda mormor
t
aktfast är tanken, men ojämna är träffarna

Vi sitter tätt i soffan och ser Spirit
humöret skenar för alla
Högsta volym

De borrar i bostaden under
s
kelettet skakar, det skär i friden
Allt skär sig

rörd som jag är, lilla pluppan, PollyPrick
o
ch familjen kan inte lämna den ofestliga festen
f
ör hemma sitter mamma i tv-soffan

hon talar om trollen
Robert är road av hennes sällskap
o
ch oroad är de bägge över näthat

Vi äter andra bullar, veganska
vilket folk går i taket över

På bostadsbolaget hör de inte vad jag skriker
säger att det bullrar

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-10 21:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt :)
2018-12-11

  DavidM VIP
Skildring rik på uttryck. De olika sekvenserna binds ihop och bildar en väv som berör.
2018-12-11

    Sefarge VIP
Buller eller skrik
Det mekaniska
mot det manuella?
Också det en tolkning
På läckert KattenKin
Poem!
;)

2018-12-10

  Hon kallar sig poet VIP
Spännande........lek med språk i varje stycke .....blir tydligt i stycket med ...nättroll...?
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP