Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
December Haiku?


Grön

Bland källarbråte
i ljudlösa väntanden
pulkornas swisch







 

 




Bunden vers (Haiku) av Anita Hanssen
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-10 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen