Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt Enkelt

Vi kan berätta
varandra
med respekt
för verklighet
och fantasi -

Världen är full av oss ord
Vi finns för alla nog

hopp-ord
finns
i överflöd
och ord blir kött

hjärtats energi
skapar solidaritet
och tillhörighet

orda
högsta bästa
goda

orda
glädje
för alla inblandade

orda
sköna nya vägar
och broar

blända varandra
med kloka
nya kapitel

- hur svårt kan det vara!

omskapa
människan
och hennes historia!










Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-10 22:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-12-18

  ULJO
Så bra i mörk vintertid
2018-12-15

  lila fjäderblomman VIP
som en vacker bön! Tack det behövde jag!
2018-12-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett bra och tänkvärt upprop! Det borde inte vara så svårt.
2018-12-11

  Anya VIP
Att skapa glädje åt andra...tänker jag på när jag läser. Jaa tänk om vi kunde omskapa mänskligheten.
2018-12-11

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Utom ordentligt bra ordat, en text att bära med sig i vardagen!
2018-12-11

  Kungskobran VIP
Historien skrivs om på nytt på nytt,
var och en sin egen historia.
Fint formulerat av dig
2018-12-11

  KattenKin VIP
Ord och inga visor!
"orda
högsta bästa
goda"
Ja hur svårt kan det vara!

Jättefin text och tanke.
Applåder!

2018-12-10

    ej medlem längre
Fint om ordens förmåga till läkning och mirakel när de används väl.
2018-12-10

  Respons VIP
Du definierar ordens makt och förmåga
2018-12-10

  Viksten
Fint skrivet
Ger mig ljus i mörkret
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP