Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon reser sig innan tidvattnet gör sitt

som en gyrosnurra rör hon sig 

runt sitt eget momentum

alldeles vid havsytan

där rörelserna redan skapat vita gäss mot vattenbrynet

 

saltstänk möter hennes tårar

så att de knappt syns

 

och blicken söker sig villkorslöst

in

mot centrum,

mot solglittret

 

virvlarna valsar lockande 

ner mot havets svalg

 

hon simmar uppåt

trotsar tidvattnet

 

© Birgitta Wäppling, 4 juni, 2018

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-10 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP