Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Walking into Truth

Jag vill bara skjuta ihjäl mig
Döda den jäveln som är jag ibland
Orkar inte bo i mig längre

Vill vara kärlek
Tålamod
Mjukhet
Stärkande

Slår ihjäl all skit som kompulsivt flödar ur mig
sörjar ner
släcker liv
skambelägger
och allmänt förgör

Rätt åt mig att jag faller för en narsissistjävel
att jag blossar och brinner av glöd
faller i fällan
en stund men tar mig sen vaket därur

Det finns hopp
mitt hjärta är gott
Jag tror på att kärleken segrar
klarar av allt
läker helar mjukgör
Smälter och bygger upp

En livstid av smärta och förstörelse
av avgrund och förgörelse
Botat och älskat
levande igen, helt igen
blodfullt, lustfyllt, prunkande
av sanningen.




Fri vers av Roxxy
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-10 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roxxy
Roxxy