Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har levt i solen


När man har levt i solen
är det svårt att förlika sig
med skuggan

Måhända är det inte sötman
på frukten som räknas
utan vattnandet och idog väntan

När smaken av drömmen
inte matchar verkligheten
blir det komplicerat.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-10 23:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och stark!
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol