Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten text om dig

Jag kommer nog aldrig att förstå
varför du gillar mig

Cool? Rolig kanske?

Men under allt det där
Är jag en klump av ångest
som inte ens vet vem hon är

Men det spelar ingen roll
För du ser på mig
Som om jag är värd att lägga tid på
Du ser på mig som om jag är nån
Någon man kan tycka om

Jag vågar knappt se på dig
Du är så vacker
Jag fastnar med blicken
Du är alla klyschiga fraser gånger hundra

Dina ögon, ditt hår, din näsa, dina läppar, kinder
Hela din kropp, själ och sinne
Allting får mig ur balans

Hur kan jag någonsin vara värd
Att älskas ut av dig?




Fri vers av Spiritual Cramp
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-10 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritual Cramp
Spiritual Cramp