Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i december

Det är inte slut

fastän gräset vilar

 

ingenting är över

när dimman kommer

 

allt finns där

och jag vet

 

men också saknaden

är verklig




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-11 08:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Finstämt i vintermörkret
2018-12-11

    Melona
Innerligt och finstämt. Din poesi knastrar i eftertänksamhet och ödmjuk livskraft. Tack!
2018-12-11

  Minkki VIP
sant, fakta och känsla motsäger inte varann
2018-12-11

  Minkki VIP
sant, fakta och känsla motsäger inte varann
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP