Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ginger


Ringer
tar en paus i pepparkaksätandet

Det är en man som lyssnar
Dimensionerna flätar sig om varandra
Då blir nu och nu blir då

Gråten som väller upp
är tyst
men man ser den i ansiktet
som svullnat upp

Något i mig förstår
att jag tagit ett steg
mot bättring

Det är bra

Stinget i ingefäran gör gott
det bränner till
Bränner ut
otidigheter









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-11 09:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra starkt och i beröring!
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP