Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippare som klippare...

Frisör söks att klippa gubbar.
En van klippare dit då skubbar...
Frågas då direkt
har ditt klipp bra effekt...
I skog syns mitt klippskick på stubbar...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-11 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt