Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


Rysslandsminne

Stilla flyter Don

Matar trädgårdens sparvar

minns Rysslands berg




Bunden vers (Haiku) av Peter Olausson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-11 10:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi får aldrig glömma vad som händer i Ryssland.
2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP