Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH BLODET FLYTER HETT

 

Jag river av

tunna sårskorpan

 

och blodet flyter hett

 

för dig

 

osorterade känslor

väller ut

 

saknad som skär

sår i mig

 

längtan till glädjens

läkande kraft

 

ömhets händer

kring fruset jag

 

kärleksord skrivna

på rosig hud

 

med kraftfull handstil

när du tar mig till din

 

och blodet flyter hett

 

för dig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-13 17:29



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Sårbarhet i sitt yttersta blir till helande
Tack!

2018-12-17

  KattenKin VIP
Starka känslor i den här, mycket längtan.
Vackert formulerat.
2018-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Stark känsla i denna fina dikt...
2018-12-15

  ULJO
Så fantstiskt bra skrivet
2018-12-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starka känslor i din vackra dikt! Längtan, saknaden, ömheten, passionen....
2018-12-14

    ej medlem längre
Makalöst bra skrivet!
2018-12-14

  Feliaxel VIP
Starka känslor
2018-12-13

  Poeten Salvador VIP
Längtan
2018-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Under det skyddande höljet finns starka känslor av längtan och saknad!
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP