Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räven svansar i busken!

Fåglar bråkar om frön

Ljuder och skränar högt

Flygandes flaxandes flykt

 

Ekorren satt och titta på

Undrar om nöten han ska få?

Tassar tyst bakom tall kotten

 

Rådjuret mumsar äpplet så rött

Studsar över grind och gren

Stötte på grannens bil

 

Räven svansar i busken glatt

Ser en kråka kraxa gällt

Fasen nu får man gå på tå

 

Snön singlar stjärnor från skyn

Duvor pickar i tron att det är nåt gott

Vi har åtminstånde fått i oss en kaller sup

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-12-11

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 277 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-12-11 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Humoristiskt och underhållande läsning!
2019-01-07

  KattenKin VIP
Söta och charmiga julverser. :)
2018-12-18

  AiA Maria den fria
Liv i livets ögonblick...naturligt liv o flöde
Tack!
2018-12-17

  Åse Tropp VIP
Blir lugn, glad när jag läser dina texter!
2018-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Det är mycket som händer ute i naturen, som vanligt...fin beskrivning...
2018-12-15

  ULJO
Fin naturlyrik
2018-12-15

  lila fjäderblomman VIP
Rolig att läsa, lite som en julsaga på rim, fint.
2018-12-13

  bittemi VIP
Lekfullt och fint
2018-12-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
I Din Poet-ruta
fick vi av naturen
njuta, bara att
mysa på från
vår kajuta...
2018-12-12

    ej medlem längre
Mångfacetterad, med en smula Julvise-känsla i.
2018-12-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra iakttagelseförmåga! Fina rader med humor!
2018-12-11

  Maria Sundelin VIP
Naturen i sin egen värld
2018-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skildringar från djurens värld!
2018-12-11

  Anya VIP
Fin stämning och besjälningarna av djuren är träffande.
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin