Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I juletid

Nu har all fördumning, girighet och kamaraderi

nått sitt zenith här i sverige

Nu är det dags att hoppets stjärna får lysa

över de goda

och upplysa de onda

så att de inser vad de gjort

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-11 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP