Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlighetens kallfall

Jorden en bivack
undan kosmiska vindar

en oas bjuden
i oändlighetens kallfall

en ögonblicksbild
målad
i jord- & vattenfärg
på kanvas av intighet;

tomhet i tomhet




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2018-12-11 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP