Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emellan något & något

Det grafitgrå tickandet
och ventilationens böljande silke
förverkligar
rum med katt
precis på nuets hårda diamantspets
över härets spegel

Varma kroppar lever i enlighet,
skuggor för stora;
skuggor för små
mitt emellan
något och något




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2018-12-11 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP