Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källor


I detta rum
svävar en ande
En ande
i en kvinnas kropp
Hon rör sig
över mitt huvud
med sin doft
från det okända
osynliga
erotiska rummet:
I förnimmelserna
lockar hon fram det onåbara
med sin vilja
Förför tanken:
upprepar episoder
av makt
njuter ohämmat
sitt byte




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-11 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP