Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senare

Jobbar man mycket nu kan man ha roligt senare:
När är egentligen det där ”senare”?
Är det när vi redan är gammla och orörliga?
Är det när döden knackar på vår dörr?
Jag vill leva nu




Fri vers av EnPromenadPåSaturnus
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-11 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnPromenadPåSaturnus