Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslösa vibrationer

jag sitter här och gungar i vågorna
som dör av törst
efter den söta
uppfriskande smaken
av vad som
verkar kännas som kärlek
men kärlek
kanske inte är
vad vi tror att det är
och kanske
är dessa ord
bara meningslösa vibrationer
som låtsas vara något de
inte är




Fri vers av Matiilldaa
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-11 14:53



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"...kärlek
kanske inte är
vad vi tror att det är ..."

Oj va bra sagt !
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Matiilldaa
Matiilldaa