Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRYPTISKA KRYP

kryptiska kryp

är inte min typ

samma attraktionskraft

som en polyp

 

LARZ GUSTAFSSON 181211

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2018-12-11 19:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag kryper inte för någon
inte ens ett kryptiskt kryp
dom är inte min typ


Kul liknelse med polyp

2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP