Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild av Poeter!

Poeter Veter. (Poeter vet, Veter bara ett nyord för Vet i plural)
Poeter drar svärd.
Poeter vet mer än andra...?
Men det uppskattas inte!




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-11 19:01



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Poeter de veter nog inte sagolikt mer än andra, men vissa är snabba att klandra
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mim