Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18 år, snart 52

Studenterna sjunger med till Peps Persson
gungar i takt
jag hade precis hämtat mig efter ångestattacken
torkade mina tårar med handflatorna och tittade
in i den vita väggen
det kändes som att det var längesedan sist
men ändå minns jag precis hur det brukade va

Konflikter om disk, dammsugare och tvättider
blandas ihop med mitt självförakt och mitt ständiga bekräftelsebehov
men istället för att förtrycka mitt ego
upphöjer jag det
jag är en Gud i rymden
för det sa Ariana Grande




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-11 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten