Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valen



Dyrkar luften du andas
i vår fiktiva värld
Fånge i ett emotionellt hav
Sista sången
når snart sin kulmen
Du flyter iland i dina egna vågor
Genom historien
har jakten på din frihet
begränsats av Homo sapiens




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-12-11 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP