Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara Danius klänning

"Sara Danius glänste på festen"

"Sara Danius klänning blev Nobelfestens stora snackis "

Själv tyckte jag att hon såg ut som ett icke uppfällt lila/orange parasoll.




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-11 21:07



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Orange är färgen som protesterar mot våld mot kvinnor!
2018-12-11

    ej medlem längre
Sara Fallskärmsjägare ;-) kanske visar sig vara en... skicklig tjurfäktare? ;-) De där färgerna (apelsin och fuchsia) var nämligen ett statement på så många plan. Nu väntar publiken på pikadorerna...
2018-12-11

  Gunnar Hilén VIP
Så var det !!! Mamma Anna satt i Indien och tjöt av skratt.
2018-12-11

    nonoyesyes
Det här är ingen dikt, det är två citat och en åsikt ?
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP