Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvandling

reser
med tankens fart
genom tiden
i alla dimensioner
genom landskap av längtan
och skogar av skuld

jag ser stjärnfall
gruskorn som glöder
några ögonblick
blir skarpa streck på himlen
och försvinner
högt över träden

förundras över alltings förmåga till förvandling
hur vattnet i viken fryser, blir is
andetag blir ånga
sorg blir saknad
och längtan
blir svaga signaler

som rymdens avlägsna ljus




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-12-15 20:12



Bookmark and Share


  Midnattssol
vackert
2018-12-18

  AiA Maria den fria
Ord av vikt- transformerar...
Mitt hjärta säger- tack
2018-12-18

  surface to air
Åh så fin!
2018-12-16

  DavidM VIP
Mycket fina verser. Gillar samspelet mellan tanken, längtan och naturen. Bokmärkning.
2018-12-15

  HelenaW
Vibrationerna av din resa, känns ända hit..
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP