Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solens smärtsamma regnbågsdiamantstrålar

Att det som är vackert kan göra ont är sant
Och särskilt tydligt blir det dagar som dessa
Då själen blöder medan bröstet förtärs av oro

Ty att se solens ystra strålar glimma likt regnbågsdiamanter
I hustak och fönster de speglar sin glada dans
Får hjärtat som redan gråter att brista av sorg

Så det är med blandade känslor jag beskådar
Naturens skönhet dagar som denna

För på min kind glimmar en liten ensam tår
Som en rest av min blödande själ och
Mitt hjärta som gråter tills det brister




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-11 22:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Många känslor i denna mycket bra skrivit!
2018-12-18

  Evelyn Falk Möller VIP
Hårt och mjukt, ljust och mörkt, sorg och glädje möts och krockar hårt med varandra. Och inget av de verkar passa in någonstans. Precis som den sorgsna själen inte passar in i den underbart vackra dagen.....
Mycket berörande.

2018-12-15

  ULJO
Berörande skrivet
2018-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörs av kontrasterna mellan det yttre och det inre!
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP