Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets paradis

Fyra sekel, garnets barn.
Ingen minns var vi en gång var.
Industrimaskin och penicillin
Ta liv för att rädda liv.

Framgång eller rundgång
Men
Aldrig stillestånd.

I en utopi, min fantasi
Spelar kroppen dumma spratt
Haha, du är rädd.
Det är mörkrets paradis

Allting finns, precis allting
Från köttsår till förlovningsring
Tryggheten är
Bara där,
Där du riktar ögonen.

Men mörkret skär
Igenom när
Du tillslut stänger dem.





Fri vers (Fri form) av Nilon
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-11 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon