Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knivens dans

Knivens ljuva skaft dansade på min kropp, en bugning vid handleden, en piruett vid mitt hjärta, tresteg nedanför min höft.

Den avslutar sitt framförande med att ställa sig på tå, sträcka upp armarna och sedan falla från min hand.

Tårna tappar sitt fäste på min mage och dunsar klumpigt i golvet med en klang av stående ovationer.




Fri vers (Prosapoesi) av Cajlo
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-11 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajlo