Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A SIMPLE GAME

It is a simple game,
why fight each other ?

Thé man makes a women
feel like a women,
and thé women makes a
man feel like a man.

It`s a simple game !

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 360 gånger
Publicerad 2018-12-12 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP