Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKEBROTTSLAGEN

Till den nya sexualbrottslagen har
ett ny lag framlagts till riksdagens
utskott.

Tankebrottslagen !
Som även omfattar sexualbrott,
vilken utgår ifrån att sexualbrott
utövade i tanken,bör räknas som
sexualbrott,där det icke kan styr-
kas att båda parter hade samma
tankar.

Det utbildas en speciell specialut-
bildad tankepolis,
som skall bevaka att tankelagarna
följs.

Det har redan nu strömmat in
tusentals anmälningar fr kvinnor,
som påstår sig blivit utsatta för
olika sexualbrott i tanken.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2018-12-12 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP