Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE SOM VI ÄLSKAR

DE SOM VI ÄLSKAR

De som vi älskar
kan bara vara en
tanke här ifrån
För om det finns
ett minne
Så finns de i våra
hjärtan för alltid

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-12 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj