Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


OMGIVEN

Du omger mig med nåd

jag innesluten är

och vad som än ska ske

så är Du alltid här

Du omger mig med nåd

min borg, mitt värn Du är

Du leder mig i dag

tills jag nått då & där

 

LARZ GUSTAFSSON 12/12 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2018-12-12 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP