Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018.12.12 onsdag Ännu en varvning


Bokslut

 

Naturen impregnerar stugans väggar med skogens alla djur, och snön som sakta dalar ner ger ledsyn trots det kompakta mörkret. Adventstidens alla stjärnor och ljus visar trött årets sista veckor för vilsna och dämpade egon. Jag skulle aldrig tro dig om du sa att den väntande julen ligger i ett barns knutna näve, och att den krossas av skräcken i moderns ögon. Giv att vi alltid har glädje över till ett nytt år. Bara så att vi får fortsätta dansa över råttliken, och nalkas ännu en vår och sommar.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 790 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-12 07:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om lugnet i hopplösheten, det går mycket bra hand i hand. Denna vansinniga samtid som ligger här i raderna och gror.
2018-12-12

    Lars Gullberg
En dikt med underton. Mycket går att tyda mellan raderna. Mycket bra skrivet Mats. Tankesmedja.
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP