Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikten i mängden


Dörrar går upp
Passagerare väller ut
Alla
dessa
människor
deras livsöden
Deras strävan
Om det vet jag inget
Men jag möter dem varje
dag, varje morgon
Samma tid
Vi trängs
Andas samma luft
Promenerar samma vägar
Pratar samma språk
Går parallellt
Till olika saker
Blickar möts
Och inte
Ingen bryr sig
Alla bryr sig
Ansikten i vimlet
Som vidrör din ”resa”
Och bara
försvinner
bort
ur sikte
För att återkomma
Nästa dag
Kanske





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-12 09:37



Bookmark and Share


  Viksten
Bra, fin text
Välbalanserad och klok
2018-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP